SERSERİ PC TEKNİK
S3RS3R!-PCYönetimi
PSP Genel Güncelleştirme..!!! Mtrmrn
SERSERİ PC TEKNİK
S3RS3R!-PCYönetimi
PSP Genel Güncelleştirme..!!! Mtrmrn
SERSERİ PC TEKNİK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Etiketleri Etiketler
 Konu Linki Konu Linki
 Konu BBCode BBCode
 Konu HTML Kodu HTML Kodu
Paylaş | 

PSP Genel Güncelleştirme..!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
WheeZe
Admin

Admin
WheeZe

Giriş Tarihi : 04/02/11
Yer : Adana/Ceyhan
Rep Puanı : 8
Rep Gücü : 1109

PSP Genel Güncelleştirme..!!! Empty
MesajKonu: PSP Genel Güncelleştirme..!!!   PSP Genel Güncelleştirme..!!! Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 7:23 pm

Arkadaşlar elinizde 1.00 model varsa bunu çeşitli nedenlerle 1.50, 1.51, 1.52 ve 2.00 yapmak isteyebilirsiniz. Ama şunu söyleyeyim korsan oyun oynamak istiyorsanız PSP'nizi 1.51, 1.52 ve 2.00'a güncellemeyin.Ben şahsen bu yüzden 1.00 PSP mi 1.50 Jap bir PSP'ye güncelledim.Ben güncellemeyi anlatırken 1.00'ı 1.50'e güncellermiş gibi anlatacağım.Ama zaten diğer sürümlerine de yükseltirken aynı yöntemi uygulayacağız.
Artık hangi sürüme artıracağınızı karar verdikten sonra bu işi nasıl yapacağız ona bakalım.

Elinizde Bulunması Gerekenler...

1-Önce çeşitli sitelerde bulabileceğiniz güncelleştirmeleri çekin.
2-Bir USB Kablosu veya card reader
3-En az % 50 şarjı dolu bir PSP.
4-PSP Şarj aleti

Önemli Not:

Aletinizin % 100 şarjı olursa daha iyi olur.Güncellemeyi yaparken PSP'niz bozulabilir.Bunun için ben ve Maxicep.Com ekibi hiçbir sorumluluk almamaktır.Yazının bu kısmında sonra mesuliyet sizin.Güncelleme PSP nizin bütünleşik belleğine işleniceği için yüklemeyi yaparken çok fazla eneji tüketir.Eğer şarjınız yeterli değilse PSP'nizin gitmesi içten bile değil.

Sonraki İşlemler...

1-PSP nizi USB Kablosuyla PC nize bağlayın.
2-Çıkarılabilir Disk\PSP\GAME klasörüne UPDATE adlı bir klasör yaratın.
3-Sonra indirdiğiniz güncellemeyi UPDATE klasörüne atın.(Sıkıştırılmış halden çıkararak, zipli halde değil)
4-USB Kablusunu çıkarıp PSP'nizin ms bölümünden güncelleştirmeyi yüklemeyi başlatın.Sizden şarjınızı takmanızı isteyecek takın.
5-Yükleme işlemi bittiğinde PSP'nizi yeniden başlatın artık güncelleştirilmiş bir PSP'ye sahipsiniz.
PSP nizin güncellemeyi yaptığından emin olmak için System Settings'ten System Informationa girin oradan PSP nizin sürümüne bakabilirsiniz.

Not:Güncellemenizi iyi seçin. PSP'nizi güncelleştirdikten sonra tekrar eski sürüme veya sürümlere dönmeniz imkansızdır. 2.00dan 1.50'ye dönüş hariç hiçbir downgrade mümkün değildir...
https://serseri-pc.yetkin-forum.com

PSP Genel Güncelleştirme..!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 

Similar topics

-
» Oyun Genel
» PSP Genel Sorular & Sorunlar
» Network Hakkında Genel Bilgiler...
» Genel Klavye Kısa Yolları
» Genel Klavye Kısa Yolları
1 sayfadaki 1 sayfası