MErhaba Arkadaşlar Kısa Bir SÜre Aradan Sonra Sitemize Geri Döndüm Arkadaşlar BU Konuda Size Ücretsiz Ve Normal Parayla Alınır Gibi Bi Yöntem Anlatıcam.
Şimdi Arkadaşlar Bence Çoğunuz Biliyordur CHİP in bir kampanyası var.Kampanya Su(Hatta Hediye Diyelim):Arkadaşlar Gidip Bir Dergi Bayisinden CHİP alıyorsunuz Ama Nisan ın 15'İne Kadar Geçerli.ALıdıktan Sonra Derginin İlk Sayfasında En Altta Kod Var ''CHİP,NetSof işbirliği ile Herkese 1 YıLlık Hosting Hediye Yazan Yerin Yanında Kodu Var.Onu Saklayın.
Kısaca Bitiriym
Sonra
www.netsof.com a giriyorsunuz.İlk olarak ana sayfadaki büyük CHIP bannerına, ardından da karşınıza gelen sayfada bedava hosting kampanyası altındaki "Satın al" tuşuna tıklayın. Hosting hizmetini kullanmak için bir alan adına sahip olmanız gerekiyor. ve Netsof, .tk uzantılı ismi de size ücretsiz sunuyor. Bunun için ilk seçenek olan "Ben Netsof Internet Hizmetleri yeni bir alan adı satın almak istiyorum" seçeneğini işaretleyin ve aşağıdaki alana istediğiniz domain isminizi girin. Bunu sonradan değiştirme şansınız yok. Dolayısıyla seçmeden önce kesin kararınızı verin. Domain isminin müsait olup olmadığı kontrol edilecektir. Müsait değilse değiştirebilirsiniz. Şimdi "Kayıt edilebilir! hemen satın al" seçeneğini işaretleyip devam etmek için tıklayın. Buradaki ücreti dikkate almayın 3. sayfadaki indirim kodunu girince bu değer sıfırlanacaktır.
Yani PAra Korkusu YAşamayın Sonra Alıyorsunuz Ve Mail Adresinize Bütün BiLgiler Geliyor...
Böylece 1 Sene Bedava Hosting Ve Domain Sahibi Oluyoruz...
Konu 1 Ay Sabit Olursa Sevinirim...
Arkadaşlar Birkaç Satırı ELLerim Yorulduğundan CHİP den Aldım Ama Birkaç Satırı
Bir Teşekkür Verin YEter...